JEDNOKRILNA VRATA

Jednokrilna vrata ljudima pružaju pouzdan, siguran, lak i udoban prolaz. U kombinaciji s visokokvalitetnim šarkama, ključanicama, elektronskim ili ručnim sigurnosnim sustavima osiguravaju pouzdan prijelaz na ograđeno zemljište.

DVOKRILNA VRATA

Dvokrilna vrata u brojnim izvedbama omogućavaju vozilima ili osobama da uđu u unutrašnjost ograđenog prostora. Namijenjena su prolazu osoba i vozila. Usklađene su s izgledom ograde, nekretnine te željama i ukusima kupca. S ručnim ili automatskim otvaranjem. Udobno, sigurno i pouzdano.

SAMONOSIVA KLIZNA VRATA

Čvrsta, sigurna, estetski dotjerana vrata koja omogućavaju potpuno slobodan prolaz u otvorenom položaju, bez vodilica ili tračnica u svijetlom otvoru. Korisnici najčešće žele čvrstu i pouzdanu konstrukciju, jednostavno upravljanje i održavanje, dosljedan dizajn, dugoročno jamstvo, lako i brzo otvaranje i zatvaranje.

KLIZNA VRATA S VODILICOM

Čvrsta, sigurna, estetski dizajnirana vrata, koja su vođena duž tračnica kroz svijetli otvor. Njihova prednost je čvrsta konstrukcija, jednostavno upravljanje i održavanje, dosljedan dizajn, dugogodišnje jamstvo, jednostavno i brzo otvaranje i zatvaranje, kao i racionalna upotreba prostora. U otvorenom položaju zauzimaju manje prostora od samonosnih linijskih vrata. Njima se može upravljati ručno ili putem automatskog motornog upravljanja.

ROTACIJSKA VRATA

Omogućavaju kontrolirani prolaz osobama, a sprječavaju prolazak biciklima, motociklima i drugim vozilima – to je primarna uloga okretnih vrata. Neizostavni su u sustavima ograda unutar sportskih parkova, zračnih luka, stadiona, industrijskih objekata, javnih objekata i garaža.
TOP