PANELNA ŽIČANA OGRADA 3D – 4/5

Ograda napravljena od mrežnih panela izrađenih od žica promjera 4 i 5 mm čest je izbor korisnika koji žele ograditi manje zahtjevne objekte. Krasi je odlična kombinacija vrijednosti ulaganja i učinkovitosti. Izvrsna je alternativa za ogradu od mrežastog pletiva i sve je više zamjenjuje.

PANELNA ŽIČANA OGRADA 3D – 5/5

Najčešći odabir kupaca ograda. Zahvaljujući svojoj snazi, estetskoj savršenosti, jednostavnoj ugradnji i dugom vijeku trajanja, za nju se odlučuju i pojedinci i organizacije. Ograde ove vrste štite privatne kuće, dječja igrališta, sportske parkove i industrijske objekte. U kombinaciji s moderno dizajniranim stupovima Kočevar predstavlja estetski savršeno rješenje.

PANELNA ŽIČANA OGRADA 2D – 6/5/6

Vrsta ograde koja se odlikuje jednostavnim linijama, visokim stupnjem čvrstoće i zaštite i širokim rasponom upotrebljivosti. Za nju se odlučuju investitori u industrijske i druge gospodarske objekte, kao i ulagači u individualnu stambenu izgradnju.

PANELNA ŽIČANA OGRADA 2D – 8/6/8

Ograda koja pruža najvišu razinu čvrstoće i sigurnosti. Prikladna je za postavljanje na nestandardnim visinama i ugradnju u objekte s nestandardnim sigurnosnim zahtjevima. Za nju se odlučuju uglavnom investitori u industrijske i sportske objekte.

VARENI GABIONI

Vareni gabioni pružaju izvanrednu kombinaciju prednosti za korisnike. Osim sigurnosti pružaju vizualnu i zvučnu barijeru i izvrsno su rješenje za stvaranje estetski savršenih, lijepih prostora. Smanjuju buku i blokiraju poglede znatiželjnika.

MONTAŽNI GABIONI

Kombiniraju prednosti varenih gabiona i izuzetno se jednostavno transportiraju prije ugradnje. Osim sigurnosti jamče vizualnu i zvučnu barijeru i izvrsno su rješenje za stvaranje estetski savršenih, lijepih prostora.

FORTIS - USKA PANELNA OGRADA SA KAMENIM ISPUNOM

Čvrstoća, sigurnost, ljepota, vizualna i zvučna blokada izvanredne su prednosti ograde Fortis – uske kamene ograde ili uske ograde s dvostrukim panelima.

ŽIČANO PLETIVO

Tradicionalna ograda od žičanog pletiva kombinira niz prednosti. Izdvaja se svojom cjenovnom pristupačnošću, širokim rasponom primjena i sposobnošću prilagođavanja terenima pod kosinom.
TOP